Sortează după
Afişează pe pagină
View:
Etichete: Vanzare Apartamente Clear

Aflata in partea de nord a orasului, aceasta garsoniera cocheta si foarte spatioasa va este prezentata spre vanzare. Proprietatea ofertata se afla la parter intr un imobil P+7, avand o suprafata utila de 38 mp si beneficiaza de multiple facilitati; piscina , loc de joaca pentru copii, foisoare, supraveghere video si paza permanenta. Garsoniera dispune de; 1 dressing foarte generos, walk-in baie foarte spatioasa cu cada, bucatarie open-space ,incalzire in pardoseala, centrala proprie cu termostat, se ofera complet mobilata si utilata. Optional se poate achizitiona sau inchiria un loc de parcare subteran. Asteptam sa ne contactati, daca aceasta oferta corespunde…

View details

Va oferim spre vanzare acest apartament cu 2 camere, avand o suprafata utila de 40 mp, situat la etajul 9, intr un imobil P+10. Proprietatea se vinde exact ca in imaginile de prezentare. Apartamentul a fost renovat recent, mobilierul si electrocasnicele fiind noi. Imobilul este in curs de reabilitare termica (anvelopare) . Se accepta credit ipotecar, Prima Casa si Noua Casa. Pretul este negociabil in limita bunului simt. Daca aceasta oferta corespunde cerintelor dumneavoastra, v a asteptam sa ne contactati pentru a stabilii impreuna o vizionare.

View details
Baneasa, DN, Garsoniera Cocheta Băneasa
97,000 EURO

View details Built-Up -- Land Size --

Va oferim spre vanzare aceasta garsoniera foarte eleganta, situata in Baneasa, intr un imobil P+4, cu vedere catre curtea interioara a blocului, beneficiind de toate facilitatile zonei; mijloace de transport in comun,magazine, restaurante, farmacii, scoli si gradinite, parc Herastrau. Proprietatea a fost renovata recent in totalitate,fiind schimbate instalatii electrice, sanitare, usii, parchet, gresie.Garsoniera este menajata si utilata cu multa atentie, proprietarul punand accent pe design si confort. Garsoniera ofertata se vinde complet mobilata, utilata . Disponibilitatea este imediat. Daca aceasta oferta v a captat atentia, va asteptam sa ne contactati pentru a va oferii mai multe informatii.

View details

 Situat in zona Prelungirea Ghencea ,intr un compelx rezidential ,Cartierul Latin, acest apartament cu 3 camere, va este oferit spre vanzare. Aflat la etajul 4, intr un imobil P+8, avand o suprafata generoasa de 124 mp,proprietatea ofertata este compusa din, 2 dormitoare, baie ,wc sevici, bucatarie si balcon de 27 mp. In pret este inclus un loc de parcare suprateran. Pentru detalii suplimentare referitoare la aceasta proprietate, asteptam sa ne contactati.

View details
Iancu Nicolae, Jolie Vile, Garsoniera Iancu Nicolae
53,000 EURO

View details Built-Up -40 Sq Ft Land Size -40 Sq Ft

 Va prezentam spre vanzare o garsoniera cocheta situata in zona Iancu Nicolae la aprox. 500 m de complexul Jolie Ville , fiind ferita de traficul zonei Pipera, aceasta proprietate va ofera intimitate, confort, liniste si mult aer curat. Imobilul dispune de supraveghere video. Garsoniera situata la etajul 3/P+4, se vinde complet mobilata si utilata.

View details
Pipera, Plazza, Apartament cu 3 camere moblat, loc parcare Pipera
135,000 EURO /+TVA

View details Built-Up -67 Sq Ft Land Size -67 Sq Ft

 Apartament de lux cu 3 camere situat intr-un imobil S+P+10, finalizat la sfarsitul anului 2018, disponibil spre vanzare in zona Plaza Pipera. Cu o suprafata 67 mp apartamentul este situat la etajul Parterul imobilului Finisajele sunt de cea mai buna calitate, incluzand parchet de lemn triplu stratificat, tamplarie de aluminiu, incalzire in pardoseala,centrala proprie, Usa interior de intrarea in apartament, cu cadru metalic de lucru si tabla, vopsita anticoroziv, izolata fonic. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat , dispune de un loc de parcare exterior. Pretabil pentru investie, se poate prelua actualul contract de inchiriere 750 euro/24 luni. Pentru…

View details