Sortează după
Afişează pe pagină
View:
Etichete: Inchiriere Apartamente Clear

Va prezentam , un apartament cu 3 camere, situat intr -un complex exclusivist cu paza permanenta , supraveghere video, piscina exterioara si spatii de joaca pentru copii. Aflat la etajul 2, intr-un imobil P+3, proprietatea ofertata este compartimenta astfel; living cu semineu functional, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, terasa generoasa de 30 mp dotata cu BBQ , vedere spre piscina. Apartamentul se inchiriaza complet utilat si mobilat, iar in pret sunt incluse, 2 locuri de de parcare subterane si o boxa. Daca aceasta proprietate corespunde cerintelor dumneavoastra , va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

View details
Pipera, OMV, Apartament elegant cu 3 camere Pipera
800 EURO

View details Built-Up -140 Sq Ft Land Size -140 Sq Ft

 Va prezentam spre inchiriere acest apartament cu 3 camere, decomandat , situat la parterul unui imobil P+4 intr o zona cu trafic redus. Aceasta proprietate dispune de o suprafata generoasa de 140 mp, impartiti astfel : -Living, bucatarie inchisa, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing, terasa,dormitor, spatiu depozitare,grup sanitar. Proprietatea va este oferita complet mobilata, utilata,iar in pretul afisat este inclus un loc de parcare. Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta oferta, asteptam sa ne contactati. Disponibil incepand cu 1 MAI. Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta oferta, asteptam sa ne contactati

View details

Apartamentul prezentat dispune de 2 camere, avand o suprafata totala de 70 mp. Aflata intr un complex exclusivist cu paza permanenta, proprietatea dispune de finisaje de calitate superioara, si se inchiriaza complet utilata , mobilata.. In pretul afisat este inclus un loc de parcare subteran. Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, asteptam sa ne contactati .

View details

 Apartamentul prezentat este compus din 2 camere, situat la etajul 4, din P+4, avand o suprafata utila de 80 mp. Aflata intr un complex exclusivist, dotat cu spatii de agrement si paza permanenta,proprietatea dispune de finisaje de calitate superioara, si se inchiriaza complet utilata si mobilata. Pentru amenajare, proprietarul a apelat la un consultant in design, pentru ai conferii mai multa eleganta si confort acestui apartament.. In pretul afisat este inclus un loc de parcare subteran. Pentru mai multe detalii despre aceasta proprietate, asteptam sa ne contactati .

View details

Apartamentul prezentat cu 2 camere ,situat la etajul 2, intr un imobil P+4,, avand o suprafata utila de 80 mp, v-a este oferit spre inchiriere. Aflata intr-un un complex exclusivist, dotat cu spatii de agrement si paza permanenta,proprietatea dispune de finisaje de calitate superioara, si se inchiriaza complet utilata si mobilata. Mobilierul ales de catre proprietar este foarte modern, punandu-se accent deosebit pe calitate si confort. In pretul afisat este inclus un loc de parcare subteran. Pentru mai multe detalii despre aceasta proprietate, asteptam sa ne contactati .

View details

Va oferim spre inchiriere un apartament cu 3 camere ,cu o suprafata de 90 mp,, situat in apropiere de Jolie Ville .Amplasata intr o zona ferita de traficul zonei Pipera, aceasta proprietate va ofera intimitate, confort, liniste si mult aer curat. Apartamentul dispune de finisaje de calitate superioara si se ofera mobilat, utilat,renovat, avand inclus in pret doua locuri de parcare si o boxa. Imobilul beneficiaza de paza permanenta.

View details