Sortează după
Afişează pe pagină
View:
Tip proprietate: Apartamente Clear

Va prezentam , un apartament cu 3 camere, situat intr -un complex exclusivist cu paza permanenta , supraveghere video, piscina exterioara si spatii de joaca pentru copii. Aflat la etajul 2, intr-un imobil P+3, proprietatea ofertata este compartimenta astfel; living cu semineu functional, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, terasa generoasa de 30 mp dotata cu BBQ , vedere spre piscina. Apartamentul se inchiriaza complet utilat si mobilat, iar in pret sunt incluse, 2 locuri de de parcare subterane si o boxa. Daca aceasta proprietate corespunde cerintelor dumneavoastra , va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

View details

Va oferim spre vanzare acest apartament cu 2 camere, avand o suprafata utila de 40 mp, situat la etajul 9, intr un imobil P+10. Proprietatea se vinde exact ca in imaginile de prezentare. Apartamentul a fost renovat recent, mobilierul si electrocasnicele fiind noi. Imobilul este in curs de reabilitare termica (anvelopare) . Se accepta credit ipotecar, Prima Casa si Noua Casa. Pretul este negociabil in limita bunului simt. Daca aceasta oferta corespunde cerintelor dumneavoastra, v a asteptam sa ne contactati pentru a stabilii impreuna o vizionare.

View details
Baneasa, DN, Garsoniera Cocheta Băneasa
97,000 EURO

View details Built-Up -- Land Size --

Va oferim spre vanzare aceasta garsoniera foarte eleganta, situata in Baneasa, intr un imobil P+4, cu vedere catre curtea interioara a blocului, beneficiind de toate facilitatile zonei; mijloace de transport in comun,magazine, restaurante, farmacii, scoli si gradinite, parc Herastrau. Proprietatea a fost renovata recent in totalitate,fiind schimbate instalatii electrice, sanitare, usii, parchet, gresie.Garsoniera este menajata si utilata cu multa atentie, proprietarul punand accent pe design si confort. Garsoniera ofertata se vinde complet mobilata, utilata . Disponibilitatea este imediat. Daca aceasta oferta v a captat atentia, va asteptam sa ne contactati pentru a va oferii mai multe informatii.

View details

 Situat in zona Prelungirea Ghencea ,intr un compelx rezidential ,Cartierul Latin, acest apartament cu 3 camere, va este oferit spre vanzare. Aflat la etajul 4, intr un imobil P+8, avand o suprafata generoasa de 124 mp,proprietatea ofertata este compusa din, 2 dormitoare, baie ,wc sevici, bucatarie si balcon de 27 mp. In pret este inclus un loc de parcare suprateran. Pentru detalii suplimentare referitoare la aceasta proprietate, asteptam sa ne contactati.

View details
Pipera, OMV, Apartament elegant cu 3 camere Pipera
800 EURO

View details Built-Up -140 Sq Ft Land Size -140 Sq Ft

 Va prezentam spre inchiriere acest apartament cu 3 camere, decomandat , situat la parterul unui imobil P+4 intr o zona cu trafic redus. Aceasta proprietate dispune de o suprafata generoasa de 140 mp, impartiti astfel : -Living, bucatarie inchisa, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing, terasa,dormitor, spatiu depozitare,grup sanitar. Proprietatea va este oferita complet mobilata, utilata,iar in pretul afisat este inclus un loc de parcare. Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta oferta, asteptam sa ne contactati. Disponibil incepand cu 1 MAI. Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta oferta, asteptam sa ne contactati

View details

Apartamentul prezentat dispune de 2 camere, avand o suprafata totala de 70 mp. Aflata intr un complex exclusivist cu paza permanenta, proprietatea dispune de finisaje de calitate superioara, si se inchiriaza complet utilata , mobilata.. In pretul afisat este inclus un loc de parcare subteran. Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, asteptam sa ne contactati .

View details